Alla inlägg den 28 maj 2022

Av Kaj Olsson - 28 maj 2022 16:16

Jag jobbade med trappstädning i Stockholm under en tid i mitt liv. Riktigt hur lång tid det blev har jag lite dålig koll på såhär i efterhand. Jag tenderar att gå vidare snabbt. Det borde vara ca 4 år. Jag vet att jag hade gått ur gymnasiet och att jag inte ännu hade börjat plugga. Jag bodde i Stockholm och började med trappstädning som en slump. Det var en vän som var tvungen att tacka nej till sitt sommarvikariat. Jag tog det med tanken på att det skulle pågå under en kortare tid. Jag var där nästan ett halvt decennium.

 

Nog om det. Nu tänkte jag gå vidare med att besvara de frågor ni skickat in om saken. Det var nämligen så att jag talade om detta för ett tag sedan. Intresset för min trappstädning i Stockholm var stort och min respons har varit ringa. Nu ska jag gottgöra er. Detta är ett axplock av de frågor jag erhållit sedan mitt senaste inlägg:

 

Fastnade du för trappstädning i Stockholm direkt?

 

Nej, det skulle jag väl inte säga. Jag har alltid tyckt att det är meditativt att ägna sig åt städning. Därför föll det sig naturligt att det även skulle bli mitt arbete innan jag läst vidare. Att det just blev Stockholm och trappstädning är verkligen en slump, som jag nämnde ovan. Arbetet trillade lite ner i knät på mig, kan man säga.

 

Tjänar man bra när man jobbar med trappstädning i Stockholm?

 

Jag kan bara tala för mitt jobb, såklart. Man ska komma ihåg att jag arbetade med trappstädning i Stockholm för snart tio år sedan. Därför tror jag att det kan ha förändrats ganska mycket. Om frågan däremot är huruvida jag tjänade bra med pengar när jag arbetade med trappstädning i Stockholm är svaret: Ja, förhållandevis! Det var bättre betalt än något annat av de jobb jag haft tidigare. Detta kan också ha haft att göra med min generösa chef och mitt företag som tog hand om alla anställda.

 

Rekommenderar du trappstädning i Stockholm för någon som jobbar inom städ?

 

Absolut! Alla dagar i veckan. Men här tror jag att det är viktigt att se till sig själv och vad man själv gillar mest. Det passade i alla fall mig!

Ovido - Quiz & Flashcards